Boek ‘ Ik Clara, Mijn verhaal’

Met vreugde kan ik aankondigen dat mijn boek geaccepteerd werd door uitgeverij boekscout. Hierbij de recensie op het werk.

‘ Ik was volledig gegrepen door Clara Goessen en de manier waarop het verhaal haar levensreis volgt. Van haar geboorte in Straatsburg, tot haar avonturen in Antwerpen en uiteindelijk haar tragische proces en veroordeling is boeiend. Daarnaast krijg je zo een goed kijkje in haar hoofd en haar karakter. Het is ook duidelijk dat jij grondig onderzoek hebt gedaan, want de vermelding van de 80-jarige oorlog in Nederland en de nauwkeurigheid van de historische figuren en gebeurtenissen voegen een diepere laag aan het verhaal toe en dit maakt de lezers bewust van de complexe, turbulente periode waarin Clara leefde. Kortom, dit verhaal is niet alleen goed geschreven, maar ook historisch informatief en emotioneel aangrijpend. Het brengt een vergeten figuur uit de geschiedenis tot leven en doet dat op een manier die de lezer volledig in zijn ban houdt. Ik ben onder de indruk van het verhaal, de schrijfstijl en het onderzoek dat in dit verhaal is gestopt. Knap gedaan! ‘ – Hilde