voordrachten

Piraten

Voordracht beschikbaar vanaf 2025

Maak je klaar voor een epische reis terug in de tijd! 🏴‍☠️🌍 Ontdek de geheimen van de middeleeuwen tot 1815 terwijl je de opwindende wereld van piraterij verkent. Presenting: “The Pirate Chronicles: Een Historische Reis!”

Stap aan boord van ons virtuele schip en laat je meevoeren naar de wereldzeeen van lang vervlogen tijden. Ontdek de meest beruchte piratenlegendes die de zeven zeeën onveilig maakten en hun stempel op de geschiedenis hebben gedrukt.

Je zult versteld staan van hun moed en avontuurlijke geest.
Verleg je koers naar de zonovergoten Caraïben, waar de legendarische piraten van Tortuga tot Nassau heersten. Stap in de voetsporen van beruchte namen zoals Blackbeard, Calico Jack en Anne Bonny, terwijl je de geheimen van hun schatkaarten ontrafelt en de mysterieuze schattenjachten beleeft die de Caraïben tot een piratenparadijs maakten.

Maar dat is nog niet alles! Maak kennis met de vergeten geschiedenis van de Chinese piraten, die met hun machtige jonken en meedogenloze tactieken de oostelijke wateren onveilig maakten. Ontdek de geheime broederschappen en de legendarische vrouwelijke piraten die hun mannetje stonden in een door mannen gedomineerde wereld.

“The Pirate Chronicles: Een Historische Reis” biedt een meeslepende voordracht die je onderdompelt in de betoverende wereld van piraterij. Leer over de strategieën, gewoonten en het dagelijkse leven van deze legendarische figuren terwijl je geniet van boeiende verhalen en kleurrijke beelden.

Mis deze unieke kans niet om de geschiedenis tot leven te zien komen! Reserveer nu je plek voor “The Pirate Chronicles: Een Historische Reis” en ga mee op dit avontuurlijke avontuur door de tijd. Wees voorbereid, want een schat aan kennis en opwinding wacht op je!

⚓️ Haal je ooglapje tevoorschijn, hijs de zeilen en ga op weg naar “The Pirate Chronicles: Een Historische Reis”! ⚔️🌊

Prijzen

Tijd: +-2h (pauze inbegrepen)

Kostprijs: €145